kpyto, ню завжди знаходяться.. і всі привітні)) може ти рос. мовою там спілкуєшся
слухаючи, як лине їхня прекрасна пісня з вуст, зачаровуєшся і починаешь розмовляти тією ж піснею....хоча це швидно набридає...і ти розумієш, що краще все робити у звичному ритмі... мені (особливо останнім часом) дуже швидко набридає розмовляти на укр. мові)..а ще більше виснажує, що постійно зустрічаються люди, які розмовляють то на одній, то на іншій, то на суржику, від цього голова йде обертом ЛЮБОВЬ
Fibi, а для меня нет проблемы общатся или на руском или на украинском. Просто коли у школі рочійської мови не було, то звикаєш до української. Я наприклад всі терміни рлосійською взагалі не знаю. Ти просто не звикла до цієї мови от і все.
"Ты сдесь, мы в воздухе одном. Твое присутствие, как город, Как тихий Киев за окном, Который в звон лучей обернут...." Борис Пастернак
помню, когда у нас еще не было супермаркетов (или почти не было), в Питере мы зашли в один из них...был, если не культурный шок, конечно, то по крайней мере вздохи сожаления, что у нас такого нету а потом, когда вместо старого, никому не нужного универсама построили Фуршет - все просто не могли нарадоваться